Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar:

  • Winkelmedewerkers
  • Bar- en keukenmedewerkers
  • PR-medewerkers
  • Fondsenwerver
  • Leerkrachten P.O., vakdocenten en vrijwillige begeleiders (IBBO school)
  • Klusjesmensen: van technische tot minder technische klussen.

Huiskamerrestaurant:

Sinds 7 maanden runnen we met een groep vrijwilligers het huiskamerrestaurant Babylon.
Dit is het restaurant van voormalig woonzorgcentrum Vijverhof,  op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.
We organiseren allerlei activiteiten, zowel voor de bewoners van het terrein Vijverhof, als voor bewoners en belangstellenden uit de buurt zoals Nijmegen Oost, Beek Ubbergen, Berg en Dal etc. Zo is er twee keer in de week een creatieve werkplaats, zijn er filmavonden en lezingen, muziekoptredens, allerlei cursussen en trainingen nog veel meer!
We zijn dan ook bijna uit ons jasje aan het groeien, zo komt er binnenkort ook nog een kleine biologische super. We komen handen tekort! Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die 1 of meer keren per week met ons mee willen doen voor minimaal 3 maanden.

Wij bieden een enthousiast team. Een inspirerende werkomgeving waar eigen ideeën en initiatieven ruim baan krijgen. Je wordt ingewerkt door onze vrijwilligerscoördinator Bernadette.
Je krijgt de mogelijkheid om na verloop van tijd een training te volgen. We leggen alle afspraken duidelijk vast in een contract
Waar kun je aan denken? Barmedewerkers: bardiensten van 3 uur, waar je gasten op een prettige manier van drankjes en kleine hapjes voorziet en voorkomende schoonmaakwerkzaamheden verricht. Klusjesmensen: als beginnende organisatie hebben we een variëteit aan klussen. Aanpakkers gevraagd dus, om in overleg te kijken waar jouw kwaliteiten liggen, van gordijnen maken, filmzaal inrichten, podiums bouwen etc. etc.

Voko (voedselkoöperatie) Berg en Dal:

Voor de voedselkoöperatie zoeken we winkelmedewerkers. Binnenkort (in het voorjaar) openen we een klein inpandig biologisch buurt-supertje.  Alle voorkomende werkzaamheden om de winkel (coöperatie) van de grond te krijgen. Denk aan winkeldiensten, organiseren inkoop en opslag, schoonmaakwerkzaam-heden en waar je maar nog meer goed in bent.

Spirituele basisschool IBBO Dolomiet: 

De spirituele basisschool IBBO Dolomiet is geopend vanaf september 2016 voor alle kinderen die in een huiselijke setting willen leren en tot zichzelf willen komen. Dit geldt ook voor de begeleiders. IBBO Dolomiet draait geheel op vrijwilligers is op zoek naar enthousiaste begeleiders die wekelijks willen komen meebegeleiden. Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar bevoegde leerkrachten PO (primair onderwijs). Uiteraard is iedereen, bevoegd of niet, welkom. IBBO Dolomiet wordt o.a. ondersteund door een nationaal netwerk en coaches zodat ook begeleiders ondersteuning krijgen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Heb je interesse, mail dan gerust naar dolomiet@ibbo.eu. En kijk gerust op onze websites: http:www.weernaarsoul.nl en http://www.ibbo.eu

Heb je zin om eens te komen praten? Neem dan met een van ons contact op: Edith Mol (06-53684322), VOKO (vokobergendal@gmail.com) Regine Gijben (IBBO 06-28456290) of kijk op www.woonwerkbabylon.nl.