Doe mee!

als vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!

Er zijn nu ongeveer veertig vrijwilligers actief binnen alle organisaties die (als lid) verbonden zijn aan Babylon. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Hiernaast aan de rechterkant staan specifieke oproepen voor bepaalde dagen, maar je bent ook altijd welkom om je interesse voor bepaald vrijwilligerswerk te tonen, ook als deze niet rechts staat aangegeven. Te denken valt aan:

  • PR-medewerkers
  • Fondsenwervers
  • Klusjesmensen
  • Mensen die een duurzaamheidscafé mee willen opzetten
  • Leerkrachten
  • Bar- en keukenmedewerkers

De vrijwilligers van VOKO Berg en Dal worden gezocht onder de leden van de VOKO en er staat dus geen open oproep van hen op deze site. Huiskamerrestaurant Babylon en IBBO Dolomiet hebben vrijwilligerscontracten. Hieronder volgt kort nog wat informatie hierover.

Huiskamerrestaurant Babylon:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die 1 of meer keren per week met ons mee willen doen voor minimaal 3 maanden. Wij bieden een enthousiast team. Een inspirerende werkomgeving waar eigen ideeën en initiatieven ruim baan krijgen. Je wordt ingewerkt door onze vrijwilligerscoördinator Lia.

IBBO Dolomiet: 

IBBO Dolomiet draait geheel op vrijwilligers is op zoek naar enthousiaste begeleiders die wekelijks willen komen begeleiden. Uiteraard is iedereen die onze visie ondersteund, bevoegd of niet, welkom. IBBO Dolomiet wordt o.a. ondersteund door een nationaal netwerk en coaches zodat begeleiders ondersteuning krijgen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Als je interesse hebt in vrijwilligerswerk, is er eerst een kennismakingsgesprek en intake. Je ontvangt dan een vrijwilligerscontract en na de overeenkomst (plus het inleveren een VOG etc.) is er een proeftijd van één maand.

Specifieke oproepen:

Huiskamerrestaurant Babylon

Wij zoeken vrijwilligers voor: barwerkzaamheden, organisatie van activiteiten, PR, communicatie, websitebeheer. Bij interesse email ons of bel Lia: 06 - 441 98 084.

hkrbabylon@gmail.com
IBBO Dolomiet

Wij zoeken een bevoegde leerkracht die op dinsdagen van 8:15 tot 16:15 vrijwilligerswerk wil doen bij IBBO Dolomiet als dagbegeleider van een klein groepje van kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook een dagdeel of andere dagen zijn mogelijk na afstemming (dan schuiven we eventueel in het rooster). Bij interesse email of bel (06-28456290) ons.

dolomiet@ibbo.eu