Doe mee!

als vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!

Te denken valt aan:

  • PR-medewerkers
  • Fondsenwervers
  • Klusjesmensen

De vrijwilligers van VOKO Berg en Dal worden gezocht onder de leden van de VOKO en er staat dus geen open oproep van hen op deze site.  IBBO Dolomiet heeft vrijwilligerscontracten. Hieronder volgt kort nog wat informatie hierover.

IBBO Dolomiet: 

IBBO Dolomiet draait geheel op vrijwilligers is op zoek naar enthousiaste begeleiders die wekelijks willen komen begeleiden. Uiteraard is iedereen die onze visie ondersteund, bevoegd of niet, welkom. IBBO Dolomiet wordt o.a. ondersteund door een nationaal netwerk en coaches zodat begeleiders ondersteuning krijgen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Als je interesse hebt in vrijwilligerswerk, is er eerst een kennismakingsgesprek en intake. Je ontvangt dan een vrijwilligerscontract en na de overeenkomst (plus het inleveren een VOG etc.) is er een proeftijd van één maand.

IBBO Dolomiet

Wij zoeken een bevoegde leerkracht die op dinsdagen van 8:15 tot 16:15 vrijwilligerswerk wil doen bij IBBO Dolomiet als dagbegeleider van een klein groepje van kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook een dagdeel of andere dagen zijn mogelijk na afstemming (dan schuiven we eventueel in het rooster). Bij interesse email of bel (06-28456290) ons.

dolomiet@ibbo.eu