Restaurant

Huiskamerrestaurant Babylon
mkd-team-image

Buffetten (afhalen)

Ook de tweede lockdown dwingt ons het Huiskamerrestaurant Babylon (Kwakkenbergwegweg 150 Berg en Dal) te sluiten. De afhaalbuffetten blijven doorgaan en worden zelfs uitgebreid. Tussen 17 en 18 uur kun je je buffet afhalen bij het Huiskamerrestaurant. Het huiskamerrestaurant heeft iedere dag van de week een heerlijk buffet (bij min. 10 aanmeldingen). Op verschillende dagen zijn er verschillende soorten buffetten: nationaal of internationaal eten, veganistisch, vegetarisch en met vlees. Er is vanalles wat. Nieuwtje: Vanaf maandag 17 april gaan koks van het Ketelhuis in Lent een afhaalbuffet verzorgen voor het Huiskamerrestaurant Babylon, iedere maandag en dinsdag. Kijk in de agenda van het huiskamerrestaurant wanneer er buffetten zijn. Alle buffetten kosten € 10,- (cash betalen).

mkd-team-image

Huren

Huiskamerrestaurant beschikt over veel verschillende ruimtes. Alle ruimtes zijn te huur, ja ook het restaurant. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Een jubileum, een verjaardag, een trouwfeest? Wenst u vergaderruimte of oefenruimte? Mail ons dan via johnhopmans@hotmail.nl .

mkd-team-image

Activiteiten

In onze agenda staan alle activiteiten die wij organiseren, zoals meditaties, lezingen, creatieve ochtenden, workshops, muziekuitvoeringen, lezingen, exposities, enz. U bent van harte welkom.