Restaurant

Huiskamerrestaurant Babylon
mkd-team-image

Buffetten (afhalen)

Ook de tweede lockdown dwingt ons het Huiskamerrestaurant Babylon (Kwakkenbergwegweg 150 Berg en Dal) te sluiten. De afhaalbuffetten blijven doorgaan en worden zelfs uitgebreid. Tussen 17 en 18 uur kun je je buffet afhalen bij het Huiskamerrestaurant. Het huiskamerrestaurant heeft bijna iedere dag van de week een heerlijk buffet (bij min. 10 aanmeldingen). Op verschillende dagen zijn er verschillende soorten buffetten: nationaal of internationaal eten, veganistisch, vegetarisch en met vlees. Er is vanalles wat. Kijk in de agenda van het huiskamerrestaurant wanneer er buffetten zijn. Alle buffetten kosten € 10,- (cash betalen, excl. drankjes). Hiervoor kun je je tot een dag van tevoren digitaal aanmelden. Klik hieronder op 'Ga naar site...' en klik dan op Agenda. Ga met je cursor vervolgens naar de maaltijd en klik op de groene balk. Vul het nieuw venster in, klik op aanmelden en je bent automatisch aangemeld. Kom je niet, meld je dan min. een dag van tevoren per email af.

mkd-team-image

Huren

Huiskamerrestaurant beschikt over veel verschillende ruimtes. Alle ruimtes zijn te huur, ja ook het restaurant. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Een jubileum, een verjaardag, een trouwfeest? Wenst u vergaderruimte of oefenruimte? Mail ons dan via johnhopmans@hotmail.nl .

mkd-team-image

Activiteiten

In onze agenda staan alle activiteiten die wij organiseren, zoals meditaties, lezingen, creatieve ochtenden, workshops, muziekuitvoeringen, lezingen, exposities, enz. U bent van harte welkom.