Restaurant

Huiskamerrestaurant Babylon
mkd-team-image

Agenda Huiskamerrestaurant Babylon

Huiskamerrestaurant Babylon heeft niet alleen heerlijke buffetten, soepen, tosti's en drankjes; er is ook ontzettend veel te doen. In de agenda van het huiskamerrestaurant staan naast de buffetten ook alle activiteiten die wij organiseren zoals o.a. meditaties, lezingen, creatieve ochtenden, workshops, muziekuitvoeringen, lezingen, exposities enz. Je bent van harte welkom.

mkd-team-image

Buffetten

Het huiskamerrestaurant heeft bijna iedere dag van de week een heerlijk buffet (bij min. 10 aanmeldingen). Op verschillende dagen zijn er verschillende soorten buffetten: nationaal of internationaal eten, veganistisch, vegetarisch en met vlees. Er is vanalles wat. Kijk in de agenda van het huiskamerrestaurant wanneer er buffetten zijn. Alle buffetten kosten € 10,- (cash betalen, excl. drankjes). Hiervoor kun je je tot een dag van tevoren digitaal aanmelden. Klik hieronder op 'Ga naar site...' en klik dan op Agenda. Ga met je cursor vervolgens naar de maaltijd en klik op de groene balk. Vul het nieuw venster in, klik op aanmelden en je bent automatisch aangemeld. Kom je niet, meld je dan min. een dag van tevoren per email af. Als er een buffet geserveerd wordt is de eindtijd 20 uur. Als er minder dan tien gasten zijn, gaat het buffet niet door en sluiten wij om 17 uur. Wij laten u telefonisch weten als het buffet niet door gaat.

mkd-team-image

Huren

Huiskamerrestaurant beschikt over veel verschillende ruimtes. Alle ruimtes zijn te huur, ja ook het restaurant. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Een jubileum, een verjaardag, een trouwfeest? Wenst u vergaderruimte of oefenruimte? Mail ons dan via hanneke.goemans@gmail.com